Bygg och renovering av vardagsrummet

Har gått och tänkt på att göra den där renoveringen av vardagsrummet ganska länge nu och har tagit tag i det genom att ringa till Kakelhem Byggservice, som sysslar med renoveringar och bygg i Hisings Backa. Tycker att det verkar vara ett bra val av företag och tror att de kommer att kunna erbjuda bra saker. Hoppas på att kunna få det som jag önskar med allt vad det innebär.

Kakelhem Byggservice verkar i Hisings Backa och överallt där omkring med både renoveringar och bygg och genom att vända sig till dem verkar de själva i alla fall påstå att man ska kunna få precis all den hjälp som man behöver för att få sitt efterlängtade resultat. Så det är verkligen det jag hoppas på.

Vardagsrummet som det är nu är lite för uppdelat i jämförelse med hur jag egentligen vill ha det. Ska slå ner en av väggarna som just nu gör att det nästan är som två separata rum så blir det en mycket öppnare planlösning och yta vilket även gör det betydligt lättare när man har många gäster över för kalas och sånt.

Ska försöka komma ihåg att ladda upp bilder på resultatet av bygget när Kakelhem Byggservice är klara med renoveringen. Ska låta er veta vad jag tyckte om Kakelhem Byggservice också så att ni andra som bor i Hisings Backa vet vilket byggfirma ni ska vända er till när det är dags för er att bygga och renovera också.