Hantverk är så mycket mer än bara bygg och snickeri

Alldeles för ofta så glömmer man bort att hantverk är så mycket mer än bygg och snickeri. Städning är ett hantverk det med, så jobbar med på ett städföretag så utför man ett hantverk men man kanske inte skulle kalla sig för hantverkare bara för det. Tror dock att jag har hört några från Hi Cleaners ABs städföretag kallas sig för hantverkare en gång, men det var nog mer skämtsamt än vad det var seriöst.

Såg en skylt där det stod om bakhantverk och min första tanke var direkt att de hade skrivit fel men det hade de nog inte gjort utan det var nog riktigt. Insåg ganska snabbt att det ju stämmer för det är ett hantverkeri så ska försöka att komma ihåg det. Men det är svårt när det är saker som sitter inne så djupt i en att man inte kan hjälpa att tänka på dem på ett specifikt sätt utan att man får olika associationer, ibland associationer som är korrekta och ibland de som är helt fel.

Städföretag, speciellt Hi Cleaners AB, är förövrigt väldigt bra att ta hjälp av. Om man har pengar över och tycker att det är tråkigt att städa så rekommenderar jag verkligen att ta hjälp med just städtjänster. Det kan faktiskt vara värt att lägga lite extra pengar på att få hjälp med att städa för att få tid för annat istället. Det tycker åtminstone jag.