Iphones som ständigt slutar funka

Vet inte hur många gånger jag har varit tvungen att laga min iphone, tycker hela tiden att det är någonting som inte fungerar som det ska. Har till och med funderat på om jag ska köpa en Samsung nästa gång istället, eller någon annan androidtelefon för att jag blir trött på att min iphone inte verkar göra något annat än att krångla. Nu när det är kallt så slutar den att fungera emellanåt också och hur irriterande är inte det.

Brukar dock få väldigt bra hjälp med lagningen av min iphone hos Mobilgallerian på Södermalm. Tycker att de är väldigt snabba och så är det bra pris på det också. Men även om de på Mobilgallerian är väldigt bra på det de gör, och det inte är så farligt dyrt med att laga iphonen, varken skärmen eller något annat, så tycker jag att det är väldigt jobbigt när mobilen inte fungerar. Att känna sig fri när du har din mobil för att du kan söka efter vad som helst när som helst och få tag på vem som helst när som helst. Kan vara ett fängelse för vissa men en frihet för de flesta och för mig är det definitivt en frihet.

När jag var på Södermalm sist för en hantverksmässa så gick jag förbi Mobilgallerian och köpte ett skärmskydd till min iphone. Pratade med dem om det först och frågade om de trodde att det skulle kunna göra nytta och det trodde de. Så blev att jag köpte det så nu kommer jag förhoppningsvis att klara mig ifrån att skada och behöva laga min iphone på ett tag åtminstone.