Problem på väg hem från hantverksmässan

Var på väg hem från en hantverksmässa här om dagen när motorlampan i bilen plötsligt började lysa. Tänkte inte så mycket mer på det, även om jag vet att man egentligen ska åka in direkt för bilreparationer om det händer men jag vet att bilen oftast inte har några problem annars förutom just motorlampan som ofta börjar att lysa trots att det inte är några direkta problem på motorn egentligen. Blev därför väldigt orolig första gången det hände och åkte då direkt till Birres Bil & Däck och bad de hjälpa mig med bilreparationerna. De hade ett väldigt trevligt bemötande och sa att självklart ska vi fixa det. Så gjorde de en felsökning där det visade sig att det inte var några problem med bilen.

Så jag åkte hem igen den gången. Nu när jag var på väg hem från hantverksmässan så blev jag därför inte orolig men jag tänker nu att tänk om det faktiskt behövs bilreparationer den här gången. Kanske är bäst att åka till Birres Bil & Däck och låta dem kolla upp det. Vore ju mindre roligt om jag struntade i motorlampan och dess varning och sen visar det sig att det faktiskt är riktiga problem och så slutar hela bilen att funka så att jag måste köpa en ny för att motorn går sönder. Det vore verkligen inte så roligt. Så tror faktiskt att jag ska göra så att jag åker till Birres Bil & Däck imorgon och ser om de kan göra en felsökning. Kanske behövs det inga bilreparationer men en felsökning är aldrig fel, så slipper jag oroa mig och kan känna mig trygg på vägarna.